Com comunicarem aquest 2014?

Els objectius comunicatius per al 2014 de les entitats sense ànim de lucre.

Com comunicarem aquest 2014 les entitats sense ànim de lucre? En què centrarem més esforços? Quines eines seran les més utilitzades pels professionals del tercer sector per fer arribar el seu missatge a quanta més gent millor? Les eines i estratègies comunicatives s’han multiplicat amb els anys, i com que els recursos i sobretot el temps sempre són escaços al tercer sector, és important definir les línies d’actuació primordials i concentrar esforços en la nostra aposta comunicativa.

Cadascú ha de definir la seua estratègia segons els objectius que s’hagi marcat, però si ens volem fer una idea per on aniran els trets aquest any 2014 en línies generals, podem consultar els resultats de l’enquesta que han contestat més de 2.100 professionals de la comunicació en entitats no lucratives. Ho recull la NonProfit Marketing Guide.

Els ojectius més compartits per aquest 2014 són l’adquisició de nous donants, aconseguir la participació de la comunicació i el coneixement de la marca en general. Crec que tothom els subscriuria, però em crida l’atenció que només el 34% dels directius d’entitats sense ànim de lucre van marcar la retenció de donants com un objectiu de comunicació superior per al 2014. Crec que fidelitzar la base social i els donants ha de ser una línia de treball primordial que se suma a les esmentades anteriorment. Més i nous donants, sí, però fidelitzar i satisfer als ja existents, també.

L’enquesta recull dades força òbvies, com l’augment de les xarxes socials com a canal de comunicació rellevant, però n’hi ha d’altres curioses que val la pena observar. Si ho voleu fer, aquí trobareu l’infogràfic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: