Com relacionar-nos amb els mitjans de comunicació

Divendres vaig tenir el plaer d’assumir un nou repte professional: dur a terme un taller formatiu adreçat a altres entitats sobre les relacions amb els mitjans de comunicació. Va ser en el marc de l’Espai Entitats de Reus i aprofito per agrair la confiança i el bon tracte rebut durant la jornada.

L’objectiu del taller era donar algunes petites pautes per a que les entitats que encara no ho aconseguit, assoleixin més presència mediàtica. Quatre idees molt clares i petites accions que es puguin realitzar a partir de dilluns en el context d’unes entitats poc professionalitzades i que tiren endavant gràcies a la gran tasca i implicació de persones voluntàries.

Com vaig apuntar fa uns mesos en aquest mateix espai, ser mediàtic és fàcil si sabem com fer-ho. Crec fermament en el gran potencial i en les nombroses històries que s’amaguen darrere de totes les entitats socials del territori, siguin grans, petites o mitjanes, tinguin una trajectòria llarga o curta. Això és igual. Hi ha moltes històries per explicar que mereixen un espai mediàtic.

Presentació Espai Entitats de Reus – Relacions amb els mitjans de comunicació (PDF)

Guia de comunicació del Col·legi de Periodistes de Tarragona

diaris

Hi ha moltes històries que mereixen un espai mediàtic

Deixa un comentari